36-SQFT Giant Play Mat 9-tile Excise Mat Easy Setup Solid EVA Foam Mat Multi-color Interlocking Floor with 18-border manufacturers and suppliers | Luoxi

36-SQFT Giant Play Mat 9-kotak Setup Excise Mat Mudah padet Eva Foam Mat Multi-warna Interlocking lanté kalayan 18-wates

Pondok Description:

Overview Quick Details Style: Soft Toy Material: EVA, eva Place of Origin: Shandong, China (Mainland) Brand Name: tianli Model Number: 60*60,30*30 Product name: eva puzzle mat Color: according to customer Type: jigsaw puzzle density: 45-110kg/m3 Hardness: 35-55 degree Logo: OEM Logo Size: 60*60,30*30 Feature: Durable Packing: opp bag, carton Supply Ability Supply Ability: 300000 Piece/Pieces per Month Packaging & Deliver...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    gaya:
    lemes kaulinan
    bahan:
    Eva, Eva
    Tempat Asal:
    Shandong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    tianli
    Jumlah modél:
    60 * 60,30 * 30
    Ngaran Produk:
    Eva teka mat
    warna:
    nurutkeun customer
    tipe:
    Kooperatif Tipe Jigsaw teka
    kapadetan:
    45-110kg / m3
    teu karasa:
    35-55 gelar
    logo:
    OEM Logo
    ukuran:
    60 * 60,30 * 30
    fitur:
    Awet
    packing:
    kantong opp, karton
    Kamampuhan suplai
    Suplai Kamampuhan:
    300000 Piece / Potongan per Bulan
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    film dibungkus kalayan kartu sisipan, teras jadi dipak jero karton
    palabuhan
    Qingdao
    Waktos prosés :
    dina 10-35 poé sanggeus narima titipan nu

     

     spésifikasi

     Eva busa mat: 
     1,60cm * 60cm, 30 * 30cm, 1.0cm / 1.2cm / 2.0cm / 2.4cm
     2, Non-toksik, tinggi élastisitas 
     3, alus élastisitas, kungsi diliwatan SGS na ISO14001, ogé papanggih UL.

    The Eva Mat Aksara:
    1,  lalawanan Cai: Sealing struktur busa, non absorbent, buktina beueus, résistansi alus mun cai.
    2,  lalawanan korosi: Pikeun nyegah korosi kimia, kawas cai laut, minyak, asam, alkali jeung saterusna.
    3, Processability: non-gabungan, éta Gampang panas mencet, motong, palapis sarta nyocogkeun raket.
    4, Shockproof: Cai mibanda resilience alus, kateguhan tinggi na fungsi panyangga alus.
    5, Panas pelestarian: insulasi Good, résistansi hawa tiis tur low.
    6, panyalindungan Lingkungan: No bau aneh na non-polusi.

    QQ20170217105658.jpg
    _20171113205814.jpg

     

    _20171113205800.jpg

     

     

    Fitur nu Mats

     

    1. mingpin bébas, formamide bébas, non-toksik, teu urutan, Eva lingkungan bahan

    2. waterproof, anti dieunakeun

    3. gampang beresih, install jeung move

     

    4
    .jpg

     Bijil tina SGS

    SGSnew.png

     

     

     

    FAQ

    1. Dupi anjeun hiji manufactory atawa dagang parusahaan?

    A: Urang aya manufactory kalawan OEM / ODM jasa.

     

    2. Dupi abdi meunang sababaraha sampel haratis?

    A: Sumuhun. sampel FREE nyaéta sadia, mung fee angkutan barang geus dibayar ku nu meuli.

     

    3. Dupi abdi ngaropea produk kuring sorangan?

    A: Sumuhun, kami bungah nampa requests ngaropea anjeun, warna, wangun, dimensi, karasa, percetakan gandum, patterning 3D, Kamampuh jeung fungsi; Samentara éta dina MOQ kudu dianggap.

     

    4. Jenis metoda mayar nu nawiskeun?

    A:   T/T, L/C,paypal.Ali express,Escrow etc.

     

    5. Kumaha ngeunaan fee adat impor?

    A: Mangga nengetan: jualan kami bakal dibewarakeun di nilai custom sakumaha konsumén merlukeun normal. tugas Impor, pajeg jeung ongkos teu kaasup dina harga item atawa pengiriman barang. biaya ieu tanggung jawab pembeli '. Mangga parios kalawan kantor adat nagara anjeun pikeun nangtukeun naon ieu béa tambahan bakal saméméh meuli. Mun barang anu ngancik deui atawa ancur pikeun bisa adat-clearance, biaya patali bakal dibayar ku konsumén.

     

    6. Kumaha carana sangkan kadali kualitas anjeun?

    Simkuring boga tim QC profésional, urang bakal ngadalikeun kualitas barang mangsa sakabeh produksi masal, jeung urang tiasa ngalakukeun jasa inspeksi pikeun anjeun. Urang bakal coba pangalusna kami pikeun mantuan klien lamun masalahna lumangsung. 

     

    7. Dupi anjeun ulah ngarancang pikeun urang?

     

    Simkuring boga tim desainer profésional pikeun mantuan customer urang ngalakukeun pagawean desain.

     

     

    QQ20170203191518.png

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!