36 Kotak Eva Foam Laskar Pelangi Hurup sarta Nomer Puzzle Play Mat - pabrik produk Cina Luoxi Plastik

36 Kotak Eva Foam Laskar Pelangi Hurup sarta Nomer Puzzle Play Mat

Pondok Description:

Overview Quick Details Style: Soft Toy Material: EVA, eva Place of Origin: Shandong, China (Mainland) Brand Name: tianli Model Number: 60*60,30*30 Product name: eva puzzle mat Color: according to customer ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
gaya:
lemes kaulinan
bahan:
Eva, Eva
Tempat Asal:
Shandong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
tianli
Jumlah modél:
60 * 60,30 * 30
Ngaran Produk:
Eva teka mat
warna:
nurutkeun customer
tipe:
Kooperatif Tipe Jigsaw teka
kapadetan:
45-110kg / m3
teu karasa:
35-55 gelar
logo:
OEM Logo
ukuran:
60 * 60,30 * 30
fitur:
Awet
packing:
kantong opp, karton
Kamampuhan suplai
300000 Piece / Potongan per Bulan
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
film dibungkus kalayan kartu sisipan, teras jadi dipak jero karton
palabuhan
Qingdao
Waktos prosés :
dina 10-35 poé sanggeus narima titipan nu

 

 spésifikasi

 Eva busa mat: 
 1,60cm * 60cm, 30 * 30cm, 1.0cm / 1.2cm / 2.0cm / 2.4cm
 2, Non-toksik, tinggi élastisitas 
 3, alus élastisitas, kungsi diliwatan SGS na ISO14001, ogé papanggih UL.

The Eva Mat Aksara:
1,  lalawanan Cai: Sealing struktur busa, non absorbent, buktina beueus, résistansi alus mun cai.
2,  lalawanan korosi: Pikeun nyegah korosi kimia, kawas cai laut, minyak, asam, alkali jeung saterusna.
3, Processability: non-gabungan, éta Gampang panas mencet, motong, palapis sarta nyocogkeun raket.
4, Shockproof: Cai mibanda resilience alus, kateguhan tinggi na fungsi panyangga alus.
5, Panas pelestarian: insulasi Good, résistansi hawa tiis tur low.
6, panyalindungan Lingkungan: No bau aneh na non-polusi.

QQ20170217105658.jpg

_20171113205814.jpg

 

_20171113205800.jpg

 

 

Fitur nu Mats

 

1. mingpin bébas, formamide bébas, non-toksik, teu urutan, Eva lingkungan bahan

2. waterproof, anti dieunakeun

3. gampang beresih, install jeung move

 

4

 

.jpg

 Bijil tina SGS

SGSnew.png

 

 

 

FAQ

1. Dupi anjeun hiji manufactory atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya manufactory kalawan OEM / ODM jasa.

 

2. Dupi abdi meunang sababaraha sampel haratis?

A: Sumuhun. sampel FREE nyaéta sadia, mung fee angkutan barang geus dibayar ku nu meuli.

 

3. Dupi abdi ngaropea produk kuring sorangan?

A: Sumuhun, kami bungah nampa requests ngaropea anjeun, warna, wangun, dimensi, karasa, percetakan gandum, patterning 3D, Kamampuh jeung fungsi; Samentara éta dina MOQ kudu dianggap.

 

4. Jenis metoda mayar nu nawiskeun?

A:   T/T, L/C,paypal.Ali express,Escrow etc.

 

5. Kumaha ngeunaan fee adat impor?

A: Mangga nengetan: jualan kami bakal dibewarakeun di nilai custom sakumaha konsumén merlukeun normal. tugas Impor, pajeg jeung ongkos teu kaasup dina harga item atawa pengiriman barang. biaya ieu tanggung jawab pembeli '. Mangga parios kalawan kantor adat nagara anjeun pikeun nangtukeun naon ieu béa tambahan bakal saméméh meuli. Mun barang anu ngancik deui atawa ancur pikeun bisa adat-clearance, biaya patali bakal dibayar ku konsumén.

 

6. Kumaha carana sangkan kadali kualitas anjeun?

Simkuring boga tim QC profésional, urang bakal ngadalikeun kualitas barang mangsa sakabeh produksi masal, jeung urang tiasa ngalakukeun jasa inspeksi pikeun anjeun. Urang bakal coba pangalusna kami pikeun mantuan klien lamun masalahna lumangsung. 

 

7. Dupi anjeun ulah ngarancang pikeun urang?

 

Simkuring boga tim desainer profésional pikeun mantuan customer urang ngalakukeun pagawean desain.

 

 

QQ20170203191518.png

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!