Teka Latihan Mat kalawan Eva Foam Interlocking Kotak - produk Cina Luoxi Plastik pabrik

Teka Latihan Mat kalawan Eva Foam Interlocking Kotak

Pondok Description:

Overview Quick Details Material: PP, eva Style: Puzzle Pattern: Embroidered Technics: foaming Age Group: Children Design: Oriental Feature: Anti-Slip, Corrosion-Resistant, Waterproof, Wrinkle-Resistant, Durable Use: Bar, Exercise, Floor, Prayer Size: 60*60, 60*60 Place of Origin: Shandong, China (Mainland) Brand Name: tianli Model Number: lx001 Product name: eva foam mat Color: according to customer Type: jigsaw puzzle density: ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    bahan:
    PP, Eva
    gaya:
    babadean
    pola:
    Embroidered
    Technics:
    foaming
    Umur Grup:
    barudak
    desain:
    wetan
    fitur:
    Anti dieunakeun, korosi-tahan, waterproof, wrinkle-tahan, awét
    Paké:
    Bar, Latihan, lanté, Solat
    ukuran:
    60 * 60, 60 * 60
    Tempat Asal:
    Shandong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    tianli
    Jumlah modél:
    lx001
    Ngaran Produk:
    Eva busa mat
    warna:
    nurutkeun customer
    tipe:
    Kooperatif Tipe Jigsaw teka
    kapadetan:
    45-110kg / m3
    teu karasa:
    35-55 gelar
    logo:
    OEM Logo
    packing:
    kantong opp, karton
    Kamampuhan suplai
    Suplai Kamampuhan:
    300000 Piece / Potongan per Bulan
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    film dibungkus kalayan kartu sisipan, teras jadi dipak jero karton
    palabuhan
    Qingdao
    Waktos prosés :
    dina 10-35 poé sanggeus narima titipan nu

     

     spésifikasi

     Eva busa mat: 
     1,60cm * 60cm, 30 * 30cm, 1.0cm / 1.2cm / 2.0cm / 2.4cm
     2, Non-toksik, tinggi élastisitas 
     3, alus élastisitas, kungsi diliwatan SGS na ISO14001, ogé papanggih UL.

    The Eva Mat Aksara:
    1, résistansi Cai: Sealing struktur busa, non absorbent, buktina beueus, résistansi alus mun cai.
    2, résistansi korosi: Pikeun nyegah korosi kimia, kawas cai laut, minyak, asam, alkali jeung saterusna.
    3, Processability: non-gabungan, éta Gampang panas mencet, motong, palapis sarta nyocogkeun raket.
    4, Shockproof: Cai mibanda resilience alus, kateguhan tinggi na fungsi panyangga alus.
    5, Panas pelestarian: insulasi Good, résistansi hawa tiis tur low.
    6, panyalindungan Lingkungan: No bau aneh na non-polusi.

    QQ20170217105658.jpg
    _20171113205814.jpg

     

    _20171113205800.jpg

     

     

    Fitur nu Mats

     

    1. mingpin bébas, formamide bébas, non-toksik, teu urutan, Eva lingkungan bahan

    2. waterproof, anti dieunakeun

    3. gampang beresih, install jeung move

     

    .jpg

     Bijil tina SGS

    SGSnew.png

     

     

     

    FAQ

    1. Dupi anjeun hiji manufactory atawa dagang parusahaan?

    A: Urang aya manufactory kalawan OEM / ODM jasa.

     

    2. Dupi abdi meunang sababaraha sampel haratis?

    A: Sumuhun. sampel FREE nyaéta sadia, mung fee angkutan barang geus dibayar ku nu meuli.

     

    3. Dupi abdi ngaropea produk kuring sorangan?

    A: Sumuhun, kami bungah nampa requests ngaropea anjeun, warna, wangun, dimensi, karasa, percetakan gandum, patterning 3D, Kamampuh jeung fungsi; Samentara éta dina MOQ kudu dianggap.

     

    4. Jenis metoda mayar nu nawiskeun?

    A:   T/T, L/C,paypal.Ali express,Escrow etc.

     

    5. Kumaha ngeunaan fee adat impor?

    A: Mangga nengetan: jualan kami bakal dibewarakeun di nilai custom sakumaha konsumén merlukeun normal. tugas Impor, pajeg jeung ongkos teu kaasup dina harga item atawa pengiriman barang. biaya ieu tanggung jawab pembeli '. Mangga parios kalawan kantor adat nagara anjeun pikeun nangtukeun naon ieu béa tambahan bakal saméméh meuli. Mun barang anu ngancik deui atawa ancur pikeun bisa adat-clearance, biaya patali bakal dibayar ku konsumén.

     

    6. Kumaha carana sangkan kadali kualitas anjeun?

    Simkuring boga tim QC profésional, urang bakal ngadalikeun kualitas barang mangsa sakabeh produksi masal, jeung urang tiasa ngalakukeun jasa inspeksi pikeun anjeun. Urang bakal coba pangalusna kami pikeun mantuan klien lamun masalahna lumangsung. 

     

    7. Dupi anjeun ulah ngarancang pikeun urang?

     

    Simkuring boga tim desainer profésional pikeun mantuan customer urang ngalakukeun pagawean desain.

     

     

    QQ20170203191518.png

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!